Andy måler ca alt på øyemål, men suppen er ca laget som følger:
Til ca 4-5 porsjoner.
Ingredienser (hverdagsversjonen):
- 1. pose frossen spinat. Kommer i kuler og jeg bruker ca 4-8 kuler
- 1 gul løk.
- 2 SS smør
- ca nok mel til gjevning.
- 1 terning buljong.
IO-variant:
Bruk fersk spinat og noe mer fancy enn buljongterning. Or not. Smaker ok.
Fremgangsmåte:
- Smelt smør og visp inn mel til det blir "tørt".
- Hell i vann og visp ut sånn at det ikke blir klumper.
- Kutt løk.
- Ha i resten og gå over med stavmikser.
- ha i nok vann til at det blir 4-5 porsjoner.
Lenker: Start
Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2016-01-28 19:57 | Revisjon: 2 (historie, blame) | Totalt: 1906 kB | Rediger