Brukervilkår

Enkle vilkår for alle medlemmer

Jeg samtykker til at samfundet lagrer mitt navn, e-post og telfonnummer. Samfundet vil kun bruke denne informasjonen til å indentifisere og kontakte brukere. I tillegg tillater jeg at samfundet i inntil åtte uker lagrer grunnleggende informasjon om enheter som er koblet på internettet på samfundet til driftsformål. Ingen av denne informasjonen skal deles med tredjeparter med mindre norsk lov krever det.

Mer info for medlemmer

Samfundet lagrer navnet, e-posten og telefonnummeret til sine medlemmer, men bruker kun denne informasjonen til å identifisere og kontakte brukere. MAC-adressen til enheter som kobler seg på trådløsnettet vil lagres i inntil 52 dager, denne informasjonen vil kun brukes til feilsøking. Ingen av denne informasjonen skal deles med tredjeparter med mindre norsk lov krever det.

Vilkår for MDB2

Jeg plikter å kun bruke medlemsdatabasen til formål som er relevante for arbeidet jeg gjør på Samfundet. Informasjonen i databasen skal ikke deles med tredjeparter med mindre norsk lov krever det, og heller ikke til andre internt på samfundet med mindre det er nødvendig for utføre en arbeidsoppgave.

Lenker: Start

Mail: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2018-03-05 22:00 | Revisjon: 3 (historie, blame) | Totalt: 1400 kB | Rediger