ISFiT 17

Innslipp på Dokkhuset 2017-02-09

Alexander, Odd, og Pål rigget opp en innslippsportal bestående av to bord, to innslippslaptoper, en 4G-router lånt av Tormod og en kvitteringsprinter. Den ene innslippslaptopen ble brukt til å sette opp en reverse SSH tunnel slik at CUPS på cassarossa kunne kommunisere med den. Dette var ikke helt stabilt, sannsynligvis fordi vi ikke hadde satt SSH konfigurasjonen til å refreshe tilkoblingen ofte nok. En mulig forbedring kan være å bruke autossh til å holde sesjonen i live.

For å få innslippsklienten til å kommunisere med databasen, la vi til et innslag i pg_hba.conf som tillot tilkoblinger fra IP-adressen til 4G-routeren. Vi hadde noen småproblemer med at dørklient ikke synkroniserte billetter, noe som ble løst ved å starte synkroniseringen daemonen på nytt.

Selve innslippet gikk relativt smooth, men det ble litt trangt rundt innslippslaptoene, noe som gjorde det litt vanskelig å debugge problemer. Innslippsområdet var også mørkt, noe som gjorde det vanskelig for de som skulle scanne billetter.

ISFiT stilte også opp med transport og mat \o/

Lenker: Start, isfit, isfit-23

Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2017-02-10 04:32 | Revisjon: 2 (historie, blame) | Totalt: 1842 kB | Rediger