Gammel dokumentasjon

Linux on PowerPC - et hackeprosjekt

Fremgangmåte

Man tager 1 stk nettleser... browser igjennom 247 hjemmesider og skriver 3-4 mail til de mest respektive hosts. Man finner til slutt en oppskrift på oppsett av PowerPC'er og Bios-problemer pa Universitetet i Oslo!! Man har lastet ned PowerPC FirmWare v.1.11 og legger på 1 diskett type glorete. Man laster videre ned PowerPC System Management Service v1.07.

Nå starter vi opp PowerPC'en setter disketten i - trykker F4 for at man ønsker å starte Firmware oppgradering fra disk. F1 er for kun SMS. Etter Firmware går vi over til SMS. Det må bare nevnes at PowerPC faktisk er skikkelig gjennomtenkt! Her kan vi ta en fullstendig sjekk av systemet. Slå av eller på lydkort, nettverk osv i BIOS! Videre setter vi ip og nettverksettinger i Bios'en og formaterer SCSI-disken ved hjelp av Bios'en. Lekkert! :)

Da gjenstar kun å laste ned RedHat Linux fra mac.pvv.org og kjøre pftpboot mot cirkus. For dokumentasjonens skyld nevner vi at floppy er satt opp som primær boot, dernest nettverk, scsi-cdrom og scsi-hd.

Resultater

Vi synes dette har vært et utrolig morsomt og lekent prosjekt. En ting vi imidlertid oppdaget er at minnebrikkene vi har til overs ikke funker - kun IBM's egne minnebrikker som vi kun har 1 sett av. Argh! Her må mer orging til!

Lenker: Start, gammel dokumentasjon

Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2003-11-26 23:21 | Revisjon: 1 (historie, blame) | Totalt: 1848 kB | Rediger