Denne siden er arkivert, og kan inneholde utdatert, gammel eller feil informasjon.

Tekstilvalg

Nå er det jaggu på tide at vi bestiller noen tekstiler! Thomas har vært flink gutt og opprettet en sjappe på spredshirt, http://itk.spreadshirt.no, hvor det er mulig å bestille ønskede tekstiler fra.

Kolleksjonen

Dersom du er missfornøyd med kolleksjonen er det bare å klage til Thomas.

Foreløpig består kolleksjonen av lue, bag, forkle, hettegenser, hettejakke og t-skjorter, alle har tidsriktig ITK Inside logo foran, og klassisk studetersamfundet-logo bak.

T-skjorten, hettegenseren og hettejakka fås i flere farger, slik at ITKere kan kjøpe den fargen som best passer til seg. Vi anbefaler dog at man minst har en t-skjorte i enten nonconformist black eller communist red, da disse er klassiske samfundet farger (iallefall den røde, litt usikker på den svarte, men svart passer til drift, eller noe sånn).

I tillegg har det vært ytret ønsker om ITK-bokser.

Bestilling

Ettersom det er en spreadshirtsjappe kan man enkelt og greit bestille det man selv ønsker, men er det ønsker og fellesbestilling er det også mulig.

En fellesbestilling er garantert til å havne på over 200 kroner, slik at man blir nødt til å betale moms og toll. Fordelen med en stor fellesbestilling er at man slipper å betale frakt til spreadshirt, og sparer litt på den måten.

Bestiller man selv må man betale frakt. Fordelen er at man kan klare å holde seg under 200 kroner, men det er ikke mange plaggene man skal ønske seg før man tipper over den magiske 200 kronersgrensen.

Tabell-greier

Dette er ikke en endelig bestilling. Bare en liten undersøkelse av ønsker, så kan man fyre avgårde en fellesbestilling, dersom det ønskes, på et passende tidspunkt (som ikke bør være alt for lenge til).

Prøvde først med en tabell, det ble forferdelig uoversiktelig på redigeringssiden, så jeg delte den først opp i to, og så i tre. Du må skrive litt ekstra, men det ble mer oversiktelig.

T-skjorte

HvemAntall rødeAntall svarteAntall bruneStørrelse
andy 1 1 L
eide 1 1 L
HcE 1 1 L
klette 1 1 L
xim 1 1 1 M
molven 2 M
adamcik 1 1 L
nichevo 1 1 M
kim 1 1 L
sandsmark 1 2 1 L
berge 1 M
akai 1 1 XL
trygve 1 1 M

Genser

HvemHettegenserHettejakkeStørrelseFarge
andy 1 L Svart
eide 1 XL Svart
klette 1 L
adamcik 1 L Svart
kim 2 XL Svart
griffen 1 L Svart
sandsmark 1 1 XL Svart
akai 1 XL Brun?
trygve 1 L Svart

Annet

HvemMessenger bagLueCooking apron
adamcik 1
kim 1
griffen 1
sandsmark 1
akai 1 1
andy 1

Lenker: Start

Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2020-08-19 11:03 | Revisjon: 64 (historie, blame) | Totalt: 1871 kB | Rediger