ITK på tur

Her vil du kunne lese om sosialturene til ITK. Selv om man kanskje skulle tro at cola, pizza og mørke rom er det som tiltaler en ITKer mest, hender det likevel at man går ut i naturen sammen med den store gule rundingen der oppe på himmelen.

(Sortert etter siste tur først, LIFO :-)

Kobberdammen (søndag 2006-05-07)

Siden man hadde vært ved Baklidammen et par dager før, fant vi ut at dette var et fint utgangspunkt å gå fra. Fortsatt ingen av de aktive til stedet, og 2 pangsjonister trakk seg i siste liten. Dermed ble det jodal og bgrotan med sine følger denne dagen. Turen gikk over og langs Baklidammen og opp til Kobberdammen via Liåsen. Fine stier og flott vær. Når vi kom til Kobberdammen så vi en fin odde man kunne grille ved på motsatt side - man måtte bare forsere noe gjørmete myr først. Turen ned gikk langs hovedveien for å spare litt tid.

Gråkallen (fredag 2006-05-05)

Slapt oppmøte - kun pangsjonistforeningen var representert, og da ved jodal og bgrotan. Etter arbeidstid denne fredagen, tok man sykkelen og sekken fatt og syklet opp til Byåsen Butikksenter via Sverresborg (fin utsikt) for lettere proviantering. Det blåste en god del denne dagen, så det ble ikke matlaging på toppen, og grillen sviktet nede ved Baklidammen. Man kapitulerte etter et tappert forsøk, og trillet ned Byåsen og over Stavne for så å nyte et fortjent måltid hjemme hos jodal.

Kvistingen (vår 2004)

Før snøen forsvant denne våren, tok seks sjeler (bgrotan, tfheen, egtvedt, oystein, magnus, stein, jodal) med seg primus, stormkjøkken og sovepose ut i Bymarka. Vi tok bussen (nr 10) opp til Skistua - og gikk langs Vintervatnet og videre i retning Elgsethytta. Før Elgsethytta gikk vi over ei myr og ned en kort dal ned til nord-enden av Kvistingen, hvor Fjellstyret og Statskog har satt opp en laftet gapahuk. Som seg hør og bør, var også mat et viktig element på en ITK-tur. Dagens meny var stekt rødvin- og rosmarinmarinert storfekjøtt, bakte rotgrønnsaker, hvitløksmarinerte halvstekte poteter - og ikke minst, sjokoladebanan til dessert. Alle syv fikk plass i gapahuken etter at ymse mat og utstyr ble pakket bort.

Ellingsvatnet (senvinter/vår 2004)

Under påskuddet jobbehelg med medlemsdb v2 - dro vi på ekspedisjon sørover i fylket, til Ellingsvatnet i Melhus kommune. Tormod og Ina kom innom på lørdag. Nå skal det sies at ITK ikke ha med seg datautstyr på tur, men denne helga var et stort unntak. Tror vi talte 10 bærbare, 2 trådløse basestasjoner, skriver og videoprosjektør. Vi hadde også kjørende irc-server og et debian-speil når Tormod dukket opp med sin laptop.

Det ble jobbet en del med kravspesifikasjon og datamodell - et stykke arbeid som har vært godt å ha i bakhånd når kodingen begynte.

I forkant av hytteturen, hadde Bjørn Ove og Tollef vært en aldri så liten tur innom Ultra og Smart-Club. Lørdag fikk medlemmene servert nystekte brød til frokost og lunsj. Middagen bød på utfordringer. Forretten var fylte gratinerte pannekaker, hovedretten bestod i 4.5kg heltstekt ytrefilet på en seng av rotgrønnsaker, med både halvstekte og hasselback-poteter til. Etter hovedretten lå folk strødd rundt i hytta, og enkelte klynk kunne høres. Til slutt kom desserten - som var 2.5 kg varme bjørnebær og 4 liter vaniljeis. Søndag morgen kom folk tassende ned til egg og bacon. Kun jodal var så trøtt at han måtte lokkes ut av senga med duften av nystekt bacon ved sengekanten.

Lenker: Start, gammel dokumentasjon

Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2006-08-15 15:03 | Revisjon: 6 (historie, blame) | Totalt: 1872 kB | Rediger