ISFiT 2015

Oversikt og erfaringsskriv fra arrangementer utenfor huset under ISFiT 2015.

Internett

Administrasjonen ved Tormod hadde kjøpt inn en 4G-router. Denne fikk vi lov til å bruke under arrangementene utenfor huset. Billettmaskinene fikk nett via kabel fra routeren.

Oppsett Billettmaskiner

Tre laptoper og en NUC.

Hva og når

Dalai Lama snakker på Clarion 2015-02-09 13:15

Vi fikk beskjed kvelden før arrangementet om hvor og når vi skulle møte ISFiT for å bære utstyret til Clarion. Møter ISFiT i 4. kl 8. Bærer utstyret til Clarion hotel hvor det blir satt opp på rekordfart. ITK og vaktene(PSS) ved arrangementet satt opp innslippsportalen noen timer før innslipp. Denne var ikke tenkt på av noen, og ble av den grunn veldig improvisert. Innslippet gjennom portalen gikk overraskende godt, til tross for at 1000 mennesker med ISFiT-bånd og 900 mennesker med billett skulle inn gjennom samme dør.

Thomas Dybdahl i Nidarosdomen 2015-02-11 20:00

ISFiT fortsetter trenden med sinnsykt korte tidsfrister. Får beskjed kvelden før arrangement om hvor og når vi skal bære utstyret. 15:30 møter vi ISFiT i 4. for å bære alt av utstyr til domen. Innslippsportal er ikke tenkt på, og ITK lager den selv. Oppsettet her er to laptoper og en NUC til innslipp. En siste laptop brukes til support og salg av mellomlegg. Pass på at kortterminalen er satt til å bruke GPRS eller tilsvarende.

Mark Olson i Bakke kirke 2015-02-13 20:00

ISFiT ba oss møte 15:30, noe som var altfor tidlig, ettersom dette arrangementet var langt mindre enn de to tidlgere. Oppriggen var ferdig rundt 17, og vi fikk dermed tre timer med fritid. Innslippsportal var heller ikke her tenkt på, og det var generelt få fra ISFiT som kunne informere om hvordan opplegget var. Innslippsportalen bestod av tre laptoper, hvor en laptop ble brukt til å selge billetter. Dette fungerte generelt bra, men det hadde sannsynligvis holdt med to laptoper.

Til neste ISFiT

En burde virkelig kommunisere bedre med ISFiT neste gang. Både angående utstyr, innslippsportal, billettslipp, billettlayout og generell bruk av Billig. Vi satt som mål at innslippsportalen skulle være oppe tre timer før starten av innslipp, dette burde en ta med seg til neste ISFiT selv om det fører til mye dødtid.

Lenker: Start, innslipp utenfor samfundet

Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2015-02-19 22:09 | Revisjon: 2 (historie, blame) | Totalt: 1887 kB | Rediger