Søk ITK!

Søknadsfrist Vår 2019:

20. januar, 23:59 Søk her

Vil du drive med IT-systemer på høyt nivå med lav terskel? ITK søker nye medlemmer!

IT-komiteen (ITK) er en liten og sosial gjeng på 10-15 personer. Vi drifter datanettverk og tjenere, koordinerer EDB-bruk og utvikler IT-systemer til intern og ekstern bruk - og hjelper til ved arrangementer på det runde røde. Som ITK-funksjonær blir du også automatisk tatt opp i IT-gruppen til UKA.

Arbeidsoppgavene til en ITK-funksjonær består blant annet i å skjøtte tjenere, trekke nytt nettverk, utvikle systemer, drive brukerstøtte og mye annet. Disse oppgavene bringer funksjonærene mye rundt på Huset og byr på mange spennende utfordringer. Mange av de sentrale systemene har ITK utviklet selv, herunder medlemsdatabasen, billettsystemet og nøkkelkortsystemet.

ITK har to faste arbeidskvelder i uken, og gjengen samles gjerne for sosialt samvær utenom dette. Vi er både på jakt etter deg som kan en del fra før, og deg som er nysgjerrig og vil lære mer om data. Brenner du for data er dette gjengen for deg.

Dersom du lurer på noe, er det bare å ta kontakt på itk-opptak@samfundet.no, eller ringe gjengsjef Halvor på 458 88 076. Vi finnes også på #samfundet på OFTC. Søknadsskjema finner du her eller på Samfundets sentrale opptaksside når opptaket nærmer seg.

Velkommen som søker!

En flott video

Noen bilder

ITK fikser internettene i Dødens Dal under UKA-13.
Trekking av nettverkskabler i Studentersamfundets dyp.
Inn til arbeidslokalet vårt, Fjerde.
Festmiddag.
Hattekveld på kontoret.
Serverromsertifisering.
Tjenerene i tjenerrommet Anette.
Svitsjer og patchepanel i Anette.
Zürich-kontoret er på besøk og gir kurs.
Arbeidskveld i bingen.


For flere bilder, se itk-bilder.samfundet.no.


Mail: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2019-01-14 21:00:42