Pakkesys

Hva er formålet med pakkesys

Pakkesys har som formål å gi UKEfunker som arrangerer helgene under UKA informasjonen de trenger for å utstede billetter til revy og sittegrupper til selskapsmiddag. Det kan være flere som ønsker revy og selskapsmiddag enn det der er kapasitet til under UKA. Av den grunn inkludererer pakkesys en poengberegning basert på tillit. Poengberegningen baserer seg på tidligere verv og deltakelse på Studentersamfundet, UKA og ISFiT.

Hvordan pakkesys fungerer

Pakkesys har et konsept om flere faser gjennom året. UKA er ikke nødvendigvis klar til å hente inn all informasjonen om en pakkebestilling samtidig som gamle mennesker ønsker å gi beskjed om at de skal på festival. Disse gamle menneskene blir ofte utålmodige hvis de ikke får satt i gang prosessen med å bestille tidlig. Typisk blir det gjort forsøk på å bestille revy og selskap på epost allerede høsten året før festivalen finner sted.

I all hovedsak pakkesys delt inn i flere faser for å innhente informasjon på ulike tidspunkt. I utgangspunktet har nåværende versjon av pakkesys et konsept om fire faser.

Teknisk

Pakkesys er enn django-app som bor i uno_apps. Pakkesys er en tosidet applikasjon; en del for eksterne brukere og en del for administrasjon. Applikasjonen administreres av selskap. Utvikling og drift håndteres av ITK.

For å opprette en ny festival må man per nå bruke et python-skall og instansiere et nytt Festival-objekt. Fra venv-et ditt;

python manage.py shell
from uno.app.pakkesys.models import Festival
f = Festival(year=<ditt_år_i_heltall>)
f.save()

TODO

Deadlines

Lenker: Start

Mail: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2018-11-08 15:00 | Revisjon: 13 (historie, blame) | Totalt: 1467 kB | Rediger