Robokop

Lenker

Generelt

Rombookingsystem på Samfundet heter robokop og befinner seg på http://robokop.samfundet.no.

Robokop fikk en oppussing høsten 2007, der småkryp ble kverket, funksjoner som å flytte/endre reservasjoner ble lagt til, og utseendet fikk litt farger og annen CSS. Dette var tydeligvis nok til å bumpe versjonsnummeret fra 2 til 2.5. Robokop er på ny under konstruksjon, forventet inflytting i versjon 3 er høsten 2018 en gang.

Dersom man ønsker å reservere et rom sender man et elektronisk brev til kk (ætt) samfundet (dått) no.

Litt tanker

Litt tanker:

I dag har vi "booket_rom" og "reservasjon" for å beskrive en reservassjon. booket_rom er oversikten over hvilke rom man har reservert, og den har da fremmednøkkelen (som egentlig ikke er en fremmednøkkel, litt sånn MySQL-ish) bestillingsnr mot tabellen reservasjon. Reservasjon inneholder alt det andre; hvilken tidsperiode det gjelder, hvem som vil reservere osv.

Kanskje burde tidspunktene være i sin egen tabell, slik at man kan ha en en til mange relasjon her og? Da har man en reservasjon som kan ha mange bookede rom og den samme reservasjonen kan repeteres på mange forskjellige dager.

Organisasjon og person burde kanskje sjekke mot MDB2? Så kan eksterne, og kun eksterne bli ført opp i robokop sine egne tabeller.

Lenker: Start, adressebok

Mail: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2018-04-05 21:54 | Revisjon: 30 (historie, blame) | Totalt: 1472 kB | Rediger