Soppstuing som servert på ymse ITK-middager

Handleliste

Algoritme

Man tar en god porsjon sopp og skiver denne. Så ta man en god porsjon bacon. Kjøper du ferdig skivet bacon, holder det å lage tynne strimler. Går du for hel bacon, lag små terninger.

Start med å steke opp baconet, legg dette over i en egnet beholder mens du så steker den skivede soppen. Om du har en sautépanne, kan du fortsette resten av prosessen i samme panne - ellers må du nå over i en kasserolle. Soppen skal nå koke inn i soyasaus og littegrann balsamico. Deretter tilsetter man fløten og lar det koke inn igjen til ønsket konsistens på sausen. Til slutt smaker du til stuingen med worchester og evt salt om det ikke var nok salt i bacon og soyasausen.

Bon apetit

Lenker: Start

Mail: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2011-09-25 20:33 | Revisjon: 2 (historie, blame) | Totalt: 1420 kB | Rediger