Ingredienser:

(piskes sammen til eggedosis)

Med denne mengden smør blir vaflene litt sprøere samt at man slipper å smøre vaffeljernet mellom hver plate.

Husk å ha Under Dusken under vaffeljernet under stekingen.

#!/usr/bin/perl
use strict;
use utf8;
use warnings;

use Kitchen::Equipment;
use ITK::Panger;
use ITK::Oppskrifter::Vafler;

my $rore = ITK::Oppskrifter::Vafler->mix();
my $vaffeljern = Kitchen::Equipment::Vaffeljern->new();

$vaffeljern->add($rore);

sleep(ITK::Oppskrifter::Vafler::optimal_steketid);

my $vaffel = $vaffeljern->pop();

ITK::Panger::Magne->eat($vaffel);

Lenker: Start, kokkelauget

Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2014-11-11 18:58 | Revisjon: 10 (historie, blame) | Totalt: 1905 kB | Rediger