Ingredienser:
- 4 egg
- 4 kopper sukker
(piskes sammen til eggedosis)
- 1 l hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 500gr smeltet smør
- 1 l melk
Med denne mengden smør blir vaflene litt sprøere samt at man slipper å smøre vaffeljernet mellom hver plate.
Husk å ha Under Dusken under vaffeljernet under stekingen.
#!/usr/bin/perl use strict; use utf8; use warnings; use Kitchen::Equipment; use ITK::Panger; use ITK::Oppskrifter::Vafler; my $rore = ITK::Oppskrifter::Vafler->mix(); my $vaffeljern = Kitchen::Equipment::Vaffeljern->new(); $vaffeljern->add($rore); sleep(ITK::Oppskrifter::Vafler::optimal_steketid); my $vaffel = $vaffeljern->pop(); ITK::Panger::Magne->eat($vaffel);
Lenker: Start, kokkelauget
Epost: itk@samfundet.no | Telefon: 992 15 925 | Sist endret: 2014-11-11 18:58 | Revisjon: 10 (historie, blame) | Totalt: 1905 kB | Rediger